Betalen

De rekening

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld dat kan verschillen per tandartsenpraktijk.

 

Vragen over uw rekening

Voor vragen over uw rekening kunt terecht bij Infomedics. Op infomedics.nl/FAQ beantwoord Infomedics de meest gestelde vragen over uw rekening. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met Infomedics via de servicedesk. Kijk op infomedics.nl/contact of bel 036-20 31 900.

Betalingsvoorwaarden

Op de betalingen in onze praktijk zijn de betalingsvoorwaarden van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der tandheelkunde (KNMT) van toepassing.
Betalingsvoorwaarden KNMT

Betaalwijzen

De factuur krijgt u van Infomedics. Deze kunt u op de volgende wijze betalen:

  • Contant/pin in de praktijk
  • Via overschrijving (IDEAL)

Verzekeringen

U kunt zich bij vele verzekeraars voor tandheelkundige zorg verzekeren. Graag verwijzen wij u voor informatie over verzekeringen en de verschillen in dekking naar www.allesoverhetgebit.nl/alles-over-kosten-en-vergoedingen/verzekeren-tegen-tandartskosten.

 

Facturen worden via Infomedics eerst bij uw verzekering aangeboden. Een eventuele vergoeding wordt direct met de verzekeraar afgehandeld en u betaalt alleen nog het bedrag dat overblijft. De eventuele vergoeding van uw verzekering ziet u altijd netjes terug op de rekening. U hoeft facturen dus bijna nooit meer zelfstandig bij uw verzekeraar in te dienen.